Kijkers België-Frankrijk maken VTM af: "Bedankt voor wat? Stop het gewoon!"

Kijkers België-Frankrijk maken VTM af:
Vrijdag 08 oktober 2021 - 14:30   I   door Redactie

De onverwachte nederlaag van de Rode Duivels tegen Frankrijk na een 2-0-voorsprong maakte heel wat emoties los bij de fans. Niet in het minst omdat VTM achteraf de mist inging.

De commerciële zender postte na de 2-3-nederlaag volgend bericht: "Op het nippertje naast de finale gegrepen... Bedankt, Mannen!” Maar die reactie schoot bij heel wat supporters in het verkeerde keelgat.

"Bedankt voor wat? Om niet te voetballen in de tweede helft? Om geen deftige passen meer te geven? Om niet te verdedigen?”, schreef iemand. "VTM, stop het gewoon”, klonk het bij een ander." 

"Is het omdat je het uitzendt dat je niets kan zeggen?! Het was gewoon zwak. Weggegeven!! Flutgeneratie in plaats van gouden generatie.” Niemand begreep er iets van: “Merci?? Om alwéér te verliezen van Frankrijk. Is dit een grap of zo?”

De Bilde

Op sociale media regende het dergelijke reacties waarbij de zender in niet al te fraaie bewoordingen onder de grond werd gestopt. Dat komt dan ook nog eens bovenop alle kritiek die Gilles De Bilde telkens krijgt.

Poll: Vind je die reactie ook niet kunnen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Frankrijk  I  Italië  I  Spanje

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022