Van den Brom zwaar op de korrel genomen na Club-Genk: "Aan de bollen gezeten"

Van den Brom zwaar op de korrel genomen na Club-Genk:
Zondag 18 juli 2021 - 22:00   I   door Redactie

Waar je winnaars hebt, heb je ook verliezers. Na de 3-2-winst van Club Brugge tegen KRC Genk in de Supercup zag je Philippe Clement dan ook blinken en John van den Brom balen.

De Nederlander vond zijn ploeg goed spelen, al vond hij wel dat ze niet goed uit de kleedkamer waren gekomen voor de tweede helft. En dat was in zijn ogen niet toevallig het moment waarop zijn spelers de match uit handen gaven.

Al meende hij wel dat Club Brugge hulp had gekregen van de scheidsrechter toen er een strafschop werd gefloten. "De overtreding was wel heel licht. We weten dat Lang heel snel gaat liggen. Hij doet dat altijd, maar de ref trapte er toch in", klonk het bij Sporza.

De supporters van Club Brugge hadden blijkbaar wel verwacht dat er zoiets zou komen, want toen commentator Frank Raes bij Eleven Sports nog tijdens de match opmerkte dat Van den Brom best een fijne man was, kwam daar veel kritiek op.

Penalty

En die werd op sociale media alleen maar erger toen bleek dat hij na de wedstrijd dus ook niet kon leven met de manier waarop blauw-zwart een penalty kreeg. De Nederlander kreeg er dan ook ferm van langs.

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024