Annelien Coorevits over Olivier Deschacht: "Dat kon ik moeilijk aanvaarden"

Annelien Coorevits over Olivier Deschacht:
Zondag 18 juli 2021 - 13:30   I   door Redactie

Eén van de grootste glamourkoppels in de voetbalwereld was jarenlang Olivier Deschacht en Annelien Coorevits. Tot ze uit elkaar gingen. En dat is geen aangename herinnering.

Zo blikt Annelien in Het Nieuwsblad terug op die pijnlijke scheiding. En laat net dát de reden zijn waarom ze zolang geen interviews wilden geven: "Omdat ik weet dat het dan over mijn scheiding gaat en ik daar echt geen zin in heb."

"Ieder mens maakt dingen mee. Zij moeten daar ook niet over praten, dus waarom ik wel?” En ook deze keer wil ze niet ingaan op details. "Laat ik het zo samenvatten: ik ben niet getrouwd met het idee om een paar jaar later uit elkaar te gaan, dus dat aanvaarden is moeilijk geweest."

Al wil ze niet in negativiteit blijven hangen. "Ik ben een optimist en kijk vooruit. Vandaag ben ik een zelfstandige, single, werkende ­mama die haar huishouden en haar zaak probeert te runnen."

Ballen in de lucht

Vervolgens praat ze in voetbaltaal: "Ik moet veel ballen in de lucht houden, zoals zoveel vrouwen, en ja, af en toe valt er een bal. Tijd voor mezelf nemen, het blijft een uitdaging. Maar alles komt goed", besluit ze.

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022

vrijdag 5 augustus 2022