'Onverwachte transferwending rond Lukaku, Inter krijgt het benauwd'

'Onverwachte transferwending rond Lukaku, Inter krijgt het benauwd'
Zaterdag 17 juli 2021 - 09:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku is nu twee jaar aan de slag bij Inter. Hoewel hij verklaarde niet weg te willen bij de Italiaanse topclub, zou hem toch een zeer fraaie transfer wachten.

Lukaku zou namelijk kunnen terugkeren naar Chelsea, zo laat Caughtoffside weten. De eindwinnaar van de jongste editie van de Champions League heeft eigenlijk zijn pijlen gericht op Erling Haaland. Het wordt echter moeilijk om de spits van Borussia Dortmund naar Londen te halen.

Real Madrid wil namelijk Haaland ook en de spits is peperduur. Misschien wel te duur voor Chelsea. Daarom kijken de Blues naar alternatieven. Dat alternatief lijkt uit Milaan te komen.

Revanche?

Lukaku speelde eerder al bij Chelsea, maar brak er nooit echt door. Hij werd enkele keren uitgeleend en vertrok er dan definitief. Nu krijgt hij de kans om revanche te nemen. In Engeland werd hij immers ook al vaak verguisd, niet in het minst tijdens zijn periode bij Manchester United.

Inter ziet dit alvast niet graag gebeuren. De Italiaanse topclub wil - ondanks financiële problemen - Lukaku graag aan boord houden. Tenzij Chelsea natuurlijk met een niet te weigeren bod over de brug komt.

TAGS  I  Chelsea  I  Borussia Dortmund  I  Real Madrid  I  Inter

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024