Iedereen is bezig over dít gebaar van Leonardo Bonucci: "What the Fuck?!"

Iedereen is bezig over dít gebaar van Leonardo Bonucci:
Zondag 11 juli 2021 - 22:55   I   door Redactie

Een helft lang leek Engeland zondagavond in de EK-finale na een vroeg doelpunt van Luke Shaw op een vlotte overwinning af te stevenen. Maar na rust zette Italië orde op zaken.

Met dank aan Leonardo Bonucci die de gelijkmaker aantekende. Waardoor het met 1-1 alsnog verlengingen werden. Maar in plaats van te speculeren over strafschoppen, waren de meeste voetbalfans nog bezig over het gebaar dat Bonucci na zijn goal maakte.

Hij maakte met zijn handen en vingers eerst een signaal en bracht vervolgens zijn vinger in een draaiende beweging voor zijn mond terwijl hij zijn wangen dik maakte. Op sociale media werd het een heuse zoektocht naar wat het nu juist betekende.

Juventus

Enkele wisten te melden dat het ging om ''Was je mond uit voor je iets over Juventus zegt', het gebaar waarmee de verdediger elk doelpunt dat hij scoort viert. Uit liefde voor zijn club dus. En nu dus voor zijn land.