Sander Berge staat voor sensationele transfer, KRC Genk ziet kassa rinkelen

Sander Berge staat voor sensationele transfer, KRC Genk ziet kassa rinkelen
Zondag 11 juli 2021 - 18:00   I   door Redactie

Anderhalf jaar nadat hij vertrok bij KRC Genk gaat Sander Berge (23) een megatransfer versieren. De middenvelder van Sheffield United staat op het punt om te vertrekken.

Sheffield United is uit de Premier League getuimeld en Berge heeft geen zin in een seizoen in de Engelse tweede klasse. De Noorse middenvelder is te ambitieus en wil dan ook andere oorden opzoeken.

Aan interesse is er geen gebrek. Tal van ploegen staan in de rij om Berge over te nemen van Sheffield United. Aston Villa, Everton en Arsenal maken al langer jacht op de gewezen smaakmaker van KRC Genk. Maar daar zijn nu ook Tottenham en vooral Liverpool bij gekomen.

(Lees verder onder de afbeelding)

Dat de vraagprijs van Sheffield van 45 miljoen euro is gezakt naar 14 miljoen, zit daar uiteraard voor iets tussen. Door de degradatie kan Sheffield naar verluidt niet anders dan Berge voor een bescheiden transfersom te laten gaan. 

Liverpool toont zich het meest concreet. De onderhandelingen over de transfer zouden goed opschieten en zich reeds in een vergevorderd stadium bevinden. Volgens sommige Engelse bronnen is het slechts een kwestie van tijd vooraleer Berge overstapt naar Liverpool.

Genk passeert langs de kassa

Trainer Jürgen Klopp zou de Noor alleszins graag zien komen. KRC Genk zou overigens ook wel varen bij een transfer van Berge. De Limburgers hebben recht op een deel van de transfersom bij een doorverkoop.

TAGS  I  KRC Genk  I  Sheffield United  I  Arsenal  I  Aston Villa  I  Everton  I  Tottenham  I  Liverpool

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022