Johan Boskamp kan het maar niet geloven: "Dan had hij gedronken"

Johan Boskamp kan het maar niet geloven:
Woensdag 07 juli 2021 - 15:30   I   door Redactie

Met de halve finales is het EK aan de eindspurt begonnen. Zónder de Rode Duivels. Maar dat kan het voetbalplezier van Johan Boskamp niet vergallen. Zeker niet als hij een match als Italië-Spanje krijgt voorgeschoteld.

De Nederlander is altijd al fan geweest van het Spaanse voetbal en kon met volle teugen genieten van de wedstrijd, inclusief verlengingen en strafschoppen. Maar toen bondscoach Luis Enrique aan het woord kwam moest hij toch even slikken. 

Op de persconferentie zei de Spanjaard het volgende over de 18-jarige Pedri: "Dit is het beste wat ik ooit een speler zag doen op die positie. Zelfs Iniesta zag ik het nooit doen." Aanleiding was de uitstekende prestatie van Pedri als middenvelder waarbij hij amper een foute pas gaf.

(Lees verder onder de afbeelding)

Bij Villa Sporza kon Boskamp echter amper geloven dat Luis Enrique die woorden had uitgesproken. "Dan had Enrique gedronken, als hij zoiets zegt. We gaan hem toch nog niet vergelijken met Iniesta, hé?"

Barcelona

Wat niet wil zeggen dat de analist niet overtuigd is van de kwaliteiten van Pedri. "Maar hij was wel fantastisch. Hij heeft alles gespeeld op dit EK en deed dat dit seizoen trouwens ook bij Barcelona."

Poll: Denk jij dat Pedri te vergelijken is met Iniesta?

TAGS  I  Italië  I  Spanje  I  Barcelona

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022