Nicky Hayen klinkt zelfzeker: “Ik wil meer”

Nicky Hayen klinkt zelfzeker: “Ik wil meer”
Woensdag 08 mei 2024 - 10:00   I   door Redactie

Nicky Hayen en Club Brugge spelen vanavond de belangrijkste wedstrijd uit hun leven. De coach van Club Brugge klinkt strijdvaardig.

Tijdens de laatste training op dinsdagochtend leken de spelers van Nicky Hayen er alvast ontspannen bij te staan. Het had bijna de sfeer alsof ze zich voorbereidden op een gewone wedstrijd, alsof bijvoorbeeld Sint-Truiden de volgende dag op bezoek zou komen. Maar woensdag wordt het toch zaak om de zenuwen onder controle te krijgen. 

"Hoe ik mijn jongens met de voeten op de grond ga houden? Door zelf nuchter te blijven”, zei Hayen, terwijl hij zijn schouders ophaalde. "Ik krijg nu veel berichtjes van familie en vrienden. Maar die beantwoord ik pas allemaal volgende week. Met excuses, natuurlijk."

"Je zou kunnen zeggen dat ik ook geen ervaring had met Europese wedstrijden, maar in Griekenland hebben we het samen gedaan. De groep is enorm hongerig en gretig om een goede prestatie neer te zetten. Ik ben ontspannen. Winnen willen we altijd, en morgen moet de volgende overwinning in die reeks worden. We willen ons elan voortzetten."

Poll: Zouden alle supporters, van eender welke Belgische club, achter Club Brugge moeten staan?

TAGS  I  Nicky Hayen  I  Club Brugge

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024