‘Officieel bod van 100 miljoen, Romelu Lukaku gaat in op waanzinnig voorstel’

‘Officieel bod van 100 miljoen, Romelu Lukaku gaat in op waanzinnig voorstel’
Dinsdag 06 juli 2021 - 09:00   I   door Redactie

Het EK kende niet de afloop die hij voor ogen had, maar het neemt niet weg dat Romelu Lukaku (28) kan terugblikken op een ijzersterk seizoen. Met Inter veroverde 'Big Rom' de landstitel en dat maakt hem 'hot' op de transfermarkt.

Nog voor aanvang van het EK raakte bekend dat Chelsea een officieel bod van 100 miljoen euro had neergelegd bij Inter. Op die manier hoopte de Champions League-winnaar Lukaku terug te halen naar Stamford Bridge.

Inter, dat in financieel zwaar weer verkeert, twijfelde om Lukaku te verkopen. De topclub uit Milaan kon en kan het geld nog steeds goed gebruiken. Door het nakende vertrek van Achraf Hakimi staat Inter echter toch weer iets sterker in zijn schoenen. En daarom wil het Lukaku niet laten gaan.

Meer zelfs: Italiaanse media melden dat Inter zijn aanvalsleider een nieuw contract heeft voorgeschoteld. De spits kan meer gaan verdienen. Lukaku zou gecharmeerd zijn door het aanlokkelijke voorstel en zijn toekomst aan Inter willen verbinden.

'Neen' tegen Premier League

Een terugkeer naar de Premier League zegt de Rode Duivel ook niet zo gek veel meer. Na een vervelende passage bij Manchester United zou Lukaku niet echt staan te springen om opnieuw in Engeland te gaan spelen. Big Rom heeft het meer dan naar zijn zin in Milaan.

TAGS  I  Inter  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024