Roberto Martínez verrast en ontneemt Simon Mignolet meteen alle hoop

Roberto Martínez verrast en ontneemt Simon Mignolet meteen alle hoop
Vrijdag 25 juni 2021 - 19:00   I   door Redactie

Zondag nemen de Rode Duivels het in de achtste finale op tegen Portugal. Een wedstrijd die zich evenwichtig lijkt aan te kondigen en dus is de kans heel reëel dat het op strafschoppen uitdraait.

Want met de achtste finales begint vanaf vrijdag natuurlijk ook de knock-outfase, wat inhoudt dat als een wedstrijd op een gelijkspel eindigt er eerst verlengingen worden gespeeld en als er dan nog geen winnaar is, er strafschoppen worden getrapt.

Maar met dat laatste scenario wil Roberto Martínez duidelijk zo weinig mogelijk rekening houden. "We zullen er alles aan doen om de klus in negentig minuten te klaren", verklaarde hij vrijdag op een persconferentie.

(LEES VERDER ONDER DE AFBEELDING)

"Maar we zijn ook klaar voor verlengingen en penalty’s", voegde hij er aan toe. Toen hem voor de voeten geworpen werd of het een mogelijkheid zou zijn dat bij eventuele strafschoppen specialist Simon Mignolet in de ploeg zou komen, maakte hij meteen komaf met alle speculaties.

Geen geloof

"Neen, want daar geloof ik niet in." Ietwat verrassend omdat de doelman van Club Brugge op dat vlak een veel betere reputatie heeft dan Thibaut Courtois en trainers ook steeds meer gebruik maken van het inbrengen van die specialisten. Maar Mignolet weet nu ook meteen waar hij staat.

Poll: Zou jij Simon Mignolet inbrengen als het op strafschoppen aankomt?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal  I  Italië  I  Frankrijk  I  Spanje  I  Nederland  I   Engeland

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024