Heel België spreekt over Koen Persoons en zijn lichaamstransformatie: "WTF?!"

Heel België spreekt over Koen Persoons en zijn lichaamstransformatie:
Maandag 21 juni 2021 - 15:00   I   door Redactie

Ken je Koen Persoons nog? Ex-prof bij KV Mechelen, Lokeren en OHL, maar misschien niet meer zo herkenbaar als je hem nu zou zien. Want de 37-jarige heeft zijn nieuwe job als personal coach wel heel letterlijk genomen.

De middenvelder, momenteel aan de slag in de tweede amateurklasse bij VK Ninove, is sinds kort dus aan de slag als persoonlijke trainer. Een beslissing die hij nam nadat hij besmet raakte met corona, zo laat hij weten op Instagram.

"Nadat corona er stevig had ingehakt, besloot ik om er iets aan te doen en proberen om, op zijn minst, een beetje (terug) in shape te geraken", valt er te lezen. "Ik pikte mijn opleiding personal coach terug op, deed beroep op mijn jarenlange ervaring uit het profvoetbal, stal met mijn ogen op momenten van revalidatie en liet me bijstaan door een fitnesscoach."

"Dit in samenwerking met een uitgebalanceerd voedingsplan, met ruimte om eens een cheatmaaltijd te nuttigen, uitte zich vrij snel in mooie resultaten. Hieruit vloeide ‘Persoons Coaching’ voort."

Photoshop?

De Instagrampost werd meteen bedolven onder de reacties. Daarbij ook veel ex-ploegmaats waaronder Jelle Van Damme en Nill De Pauw. En niet in het minst Mijat Maric, die Persoons ervan verdenkt Photoshop te hebben gebruikt. Niet dus.

TAGS  I  Lokeren  I  KV Mechelen  I  OHL

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022