Kat Kerkhofs met de grond gelijk gemaakt: “Ze kan hier gewoon niet zonder”

Kat Kerkhofs met de grond gelijk gemaakt: “Ze kan hier gewoon niet zonder”
Vrijdag 18 juni 2021 - 14:00   I   door Redactie

Kat Kerkhofs timmert ook tijdens EURO 2020 verder aan haar TV-carrière. In 'Katje Voor De Sfeer' schetst Kerkhofs de sfeer achter de schermen bij het EK. Niet iedereen is echter fan van Kerkhofs en haar nieuwe programma.

Niet iedereen is ermee gediend dat Kat dan ook haar graantje meepikt. “Ze heeft weer aandacht nodig, en pakt dit er dan maar bij als bezigheidstherapie, of zo?”, schrijft iemand op de sociale media. “Wat zou dat mens anders lopen doen? Vierentwintig uur per dag shoppen, dat wordt op de duur ook afgezaagd, blijkbaar.”

“Ik kan me niet voorstellen dat ik de stem van mijn vrouw niet zou herkennen”, merkt een ander op. “Met andere woorden: gemaakte tv dus!!!” “Zij heeft duidelijk haar inspiratie gehaald bij Wendy van Dijck. Ik vind haar echt maar een aandachtshoer! Als die maar kan opvallen.”

Twee onnozele kiekens

“Als madam de aandacht maar krijgt!”, klinkt het nog streng. “Wat een irritant mens. Die denkt ook dat ze interessant is of talent heeft, gewoon omdat zij toevallig een relatie heeft met een bekende voetballer.”

“Jongens toch, wat staat er nog allemaal in het draaiboek van die twee onnozele kiekens?”, vraagt nog iemand zich af. “Ze zouden beter serieus zijn, want Driesje, het is ‘gene vette’ voor de moment, hè! Hij loopt er een beetje bij voor spek en bonen.”

“Irritant mens, en maar aandacht zoeken... Ga liever eens écht werken, zielig schepsel. Ze kan gewoon niet leven zonder aandacht. Mijn respect voor alle andere voetbalvrouwen, maar niet voor haar.”

Poll: Vind jij 'Katje voor de Sfeer' een leuk programma?

TAGS  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024