'Engeland wint simpel en geraakt verder op het EK dan Rode Duivels'

'Engeland wint simpel en geraakt verder op het EK dan Rode Duivels'
Vrijdag 18 juni 2021 - 16:30   I   door Redactie

Een dag na België komt ook Engeland opnieuw in actie op EK. De ploeg van Gareth Southgate neemt het vanavond op tegen Schotland en torenhoog favoriet voor dat duel.

Bij Unibet staat Engeland genoteerd 1.32. Schotland moet het doen met een notering van 11.50. De bookmaker verwacht dus dat de Engelsen met de vingers in de neus gaan winnen en zich zullen plaatsen voor de 1/8ste finales.

Ga jij voor een logische zege van Engeland of opteer je voor een stunt van Schotland? Aan jou de keuze. Meespelen is simpel en kan via deze link. Bovendien zijn er tal van promoties tijdens EURO 2020.

België niet in top 3

Overigens kan je ook nog steeds inzetten op de uiteindelijke eindwinnaar van dit EK. Frankrijk is topfavoriet met een notering van 4.60, gevolgd door Engeland en Italië. Die twee landen staan 7 tegen 1 voor de eindzege.

België staat niet in de top 3. De Rode Duivels volgen op plaats vier met een notering van 7.50. Unibet gelooft dus dat Engeland verder zal geraken dan ons land. Wie zie jij het EK winnen? Maak je keuze en maak kans op flink wat geld! 

Meespelen?

TAGS  I  Engeland  I  Schotland  I  Rode Duivels

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022