Paul Pogba zorgt opnieuw voor controverse: "Meent hij dat nu écht?!" (VIDEO)

Paul Pogba zorgt opnieuw voor controverse:
Woensdag 16 juni 2021 - 13:00   I   door Redactie

Eén dag nadat hij in Frankrijk-Duitsland betrokken raakte bij het bijtincident met Antonio Rüdiger, deed Paul Pogba nogmaals van zich spreken. En deze keer wél bewust.

De Franse middenvelder nam woensdag deel aan een persconferentie waarin hij ook vragen kreeg over het bijtincident met Rüdiger. Eerder had hij al laten weten dat hij er niet zwaar aan tilde en niet graag zou hebben dat de Duitser daardoor een schorsing zou oplopen.

Veel belangrijker blijkbaar vond Pogba het voorbeeld van Cristiano Ronaldo. Die maakte maandag behoorlijk wat ophef op zijn persconferentie door opeens de twee flesjes Coca-Cola te verwijderen en luid en duidelijk water te promoten.

Duidelijk een bron van inspiratie voor Pogba die op de persconferentie na de match tegen Duitsland met eenzelfde manoevre uitpakte. Alleen verwijderde hij niet de Coca Cola-flesjes, maar wel het Heineken-flesje.

Overtuigd moslim

En ook al zweeg hij, het was opnieuw een duidelijk statement. Als duiding: Pogba is een overtuigd moslim en dan is alcohol natuurlijk uit den boze. De manier waarop hij zijn ogen draaide, zegt daarbij genoeg.

Benieuwd of het Nederlandse biermerk daar wel zo blij mee zal zijn. Want na de actie van Cristiano Ronaldo crashten de aandelen van Coca Cola. Niet bepaald wat je wil als EK-sponsor.

Poll: Vind je dat Cristiano Ronaldo en Pogba gelijk hebben?

TAGS  I  Frankrijk  I  Duitsland  I  Portugal  I  Hongarije

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024