'Club Brugge wil stunten en gaat vol voor gewilde speler van 15 (!) miljoen'

'Club Brugge wil stunten en gaat vol voor gewilde speler van 15 (!) miljoen'
Donderdag 10 juni 2021 - 09:30   I   door Redactie

Club Brugge is dezer dagen bezig met zijn transferhuiswerk. De Belgische landskampioen hoopt Michel-Ange Balikwisha (21) los te weken bij Standard, maar mikt ook op andere versterkingen. Zo is Club nu uitgekomen bij Santos Borré (25).

Turkse en Argentijnse media melden dat Club Brugge de 25-jarige Borré graag wil inlijven. De spits van River Plate heeft volgens de gespecialiseerde website Transfermarkt een huidige marktwaarde van liefst 15 miljoen euro. Leuk en niet onbelangrijk detail: Borré is over enkele weken einde contract bij River Plate.

De Colombiaanse aanvaller zou dus gratis naar het Jan Breydelstadion kunnen verhuizen. Het maakt van Borré, die overigens een verleden heeft bij Atlético Madrid, een interessante en gewilde speler. Club Brugge hoopt alleszins snel te kunnen uitpakken met de komst van Borré.

Grote concurrentie

De concurrentie is wel niet mals. Ook Besiktas, Atalanta, Hamburg, Besiktas en Sao Paulo azen op de aanvaller. In de Argentijnse competitie was Borré dit jaar goed voor acht goals in dertien wedstrijden.

Poll: Vind jij dat Club Brugge alles uit de kast moet halen voor deze speler?

TAGS  I  Club Brugge  I  River Plate  I  Sao Paulo  I  Hamburg  I  Besiktas  I  Atalanta

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024