Filip Joos maakt Rode Duivel met de grond gelijk: "Hij is gewoon slecht"

Filip Joos maakt Rode Duivel met de grond gelijk:
Dinsdag 08 juni 2021 - 15:00   I   door Redactie

Filip Joos blikte in de Sporza-podcast 'De Tribune' vooruit naar het EK. De commentator fileerde de Rode Duivels en toonde zich bij momenten hard voor onze nationale ploeg. Snoeihard.

Bondscoach Roberto Martínez kreeg een veeg uit de pan voor zijn communicatie omtrent Axel Witsel. Maar ook probleemgeval Eden Hazard krijgt er flink van langs. Joos vindt de vedette van Real Madrid op dit moment 'gewoon slecht'. "Ik draag Hazard in mijn hart, want hij heeft me geweldige voetbalmomenten bezorgd, maar op dit moment heeft hij het nog niet", aldus Joos.

Brave groep

"Zijn invalbeurt tegen Kroatië was alles wat hij niet is. Samengevat: gewoon slecht", draait de commentator niet rond de pot. "Hoe je moet omgaan met Witsel en Hazard is echt een dilemma. Ik snap het ergens gezien hun verleden en het feit dat ze op 85 procent ook al echt goed zijn."

"Als dit passeert, dan hebben de Rode Duivels echt een brave groep", merkt Joos nog op. "Er komt nog bij dat als Hazard start, zijn broer Thorgan niet start. Hazard en Witsel thuislaten is een optie die verdedigbaar was."

Duivels dilemma

"Ik begrijp wel dat Roberto Martínez het niet doet. Een jaar geleden had je iemand gek verklaard die zei om die twee thuis te laten, maar na wat dit seizoen gebeurd is... Luis Enrique (bondscoach van Spanje, nvdr.) had ze thuisgelaten. Het is een duivels dilemma", besluit Joos.

Poll: Ben jij het eens met Filip Joos?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Spanje  I  Real Madrid

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024