"De Bruyne samen met déze Rode Duivel: Véél beter vind je niet op dit EK"

Maandag 07 juni 2021 - 20:00   I   door Redactie

Vandaag is België een 'kleine' favoriet voor het EK, maar hoe anders zou het niet zijn als álle sterkhouders fit zouden zijn. Axel Witsel... Eden Hazard... En uiteraard Kevin De Bruyne.

Maar het is stilaan een niét-geblesseerde Rode Duivel die met de meeste aandacht gaat lopen. Youri Tielemans is op zijn 24ste volledig tot ontbolstering gekomen. Eerder al bij Leicester, maar nu dus ook bij de Rode Duivels.

Dat vinden ze ook bij Het Laatste Nieuws, waar Chef Voetbal Stephan Keygnaert de lof zingt van de middenvelder. En dat maakt hij duidelijk aan de hand van de rentree van Kevin De Bruyne die de komende dagen apart zal trainen onder medische begeleiding.

"Ik reken in principe niet op Kevin in de eerste wedstrijd", verklaarde bondscoach Roberto Martínez. "We zullen zien wanneer de medische staf het licht op groen zet en Kevin de groepstrainingen kan hervatten."

"Wij kunnen niet wachten"

Waarop Het Laatste Nieuws zijn punt maakte. "Wij kunnen niet wachten", aldus Stephan Keygnaert. "Kevin De Bruyne samen met déze Youri Tielemans: veel beter vind je niet op Euro 2021." Afwachten wanneer en óf het zover komt.

Poll: Ga je mee in deze redenering?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024