Catastrofe dreigt voor Barça na dreiging van topclub: "Wij mógen met Messi praten"

Catastrofe dreigt voor Barça na dreiging van topclub:
Maandag 07 juni 2021 - 12:00   I   door Redactie

Barcelona is nog maar net bekomen van de klap dat het Georginio Wijnaldum aan PSG zal verliezen of er dreigt alweer een nieuwe opdoffer. Maar die zou dubbel zo hard aan te komen.

Want nu zou het wel eens Lionel Messi kunnen kwijtspelen. Want hoewel beide partijen naar elkaar toegegroeid leken te zijn is er nog steeds geen handtekening gezet. En dat is natuurlijk ook PSG niet ontgaan.

Opnieuw PSG, dat duidelijk geen genade kent in de drang om volgend seizoen eindelijk eens de Champions League te winnen. En waar ze in Catalonië nog altijd razend zijn voor de coup rond Wijnaldum, zien ze in Parijs geen enkel probleem.

Wijnaldum was einde contract bij Liverpool en dus vonden de Parijzenaars dat - ondanks het mondelinge akkoord dat de Nederlander met Barcelona had - ze hem perfect een hoger salaris konden aanbieden. Waar Wijnaldum ook op inging.

Fantastische speler

En ook met Messi, die dus einde contract is bij Barcelona, zal PSG zich niet inhouden. "Messi is Messi, een fantastische speler", vertelt Nasser Al-Khelaïfi, de sterke man bij de Parijse topclub aan L'Equipe.

"Ik heb Laporta (voorzitter van Barcelona, red.) gezegd dat zijn contract afloopt en dat elke club het recht heeft om met hem te onderhandelen en hem volgend seizoen kan binnenhalen." Dat belooft dus spannend te worden.

Poll: Zie jij Messi uiteindelijk nog naar PSG trekken?

TAGS  I  PSG  I  Barcelona

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024