Kevin De Bruyne sluit opnieuw aan bij Rode Duivels en reageert: "Knettergek"

Kevin De Bruyne sluit opnieuw aan bij Rode Duivels en reageert:
Maandag 07 juni 2021 - 08:00   I   door Redactie

Maandag gaat ook Kevin De Bruyne dan eindelijk de nationale ploeg vervoegen. Na een week 'vakantie' waarin hij toch vooral zijn neus- en oogkasbreuk liet helen. Maar zijn verkiezing tot 'Speler van het Jaar' in Engeland maakte duidelijk veel goed.

Want de Rode Duivel werd zondag - terwijl België-Kroatië bezig was - verkozen tot PFA Player of the Year, de meest prestigieuze individuele prijs in Engeland. Waarmee zijn collega-profvoetballers hem voor het tweede seizoen op rij naar de eerste plaats stemden.

En dat kon De Bruyne geweldig smaken. Vooral omdat hij pas de derde speler is die dat klaarspeelt na illustere namen als Thierry Henry en Cristiano Ronaldo. "Het is knettergek", reageerde de middenvelder op de website van Manchester City.

"We praten hier over twee voetballegendes - één van de beste spitsen ooit en één van de top twee spelers in de wereld. Hetzelfde bereiken als hen is dus knettergek." Waarna hij nog eens de lof zong van Manchester City.

"Ik speel zó graag in dit team. Ik tekende een nieuw contract omdat ik weet voor welke speelstijl deze ploeg staat. Ik ben hier écht gelukkig. We strijden mee voor elke trofee en dat past bij mijn competitieve ingesteldheid. De ploeg is ongelooflijk en stuwt me elke dag naar mijn beste niveau."

Poll: Past De Bruyne volgens jou in het rijtje Henry-Ronaldo?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Griekenland  I  Kroatië  I  Manchester City

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024