Dít wordt de verrassende opstelling van de Rode Duivels tegen Kroatië

Dít wordt de verrassende opstelling van de Rode Duivels tegen Kroatië
Zondag 06 juni 2021 - 08:00   I   door Redactie

Het is tegenwoordig elke dag wel puzzelen voor Roberto Martínez om te zien welk elftal hij tegen de volgende wedstrijd aan de aftrap zal brengen. Dus ook voor de oefenpartij tegen Kroatië zondagavond.

In doel is het opnieuw tijd voor Thibaut Courtois. Dat tegen Griekenland Simon Mignolet zijn kans kreeg, was enkel om hem de kans te geven de communicatie met de verdediging te onderhouden. Courtois blijft de nummer één.

Door de late blessure van Dedryck Boyata verwachten heel wat waarnemers dat de bondscoach in de verdediging zal kiezen voor de drie 'oudjes', dus met Alderweireld, Vermaelen en Vertonghen als trio. En dat is toch vrij verrassend.

Al zet Het Nieuwsblad toch Jason Denayer in plaats van Thomas Vermaelen centraal. Het middenveld ligt iets meer voor de hand met Castagne, Dendoncker, Tielemans en Thorgan Hazard. Daar is iedereen het over eens.

Mertens... Of toch Doku?

Vooraan zou Martínez Lukaku aan het werk gezet, geflankeerd door Carrasco links en Mertens rechts. Al vormt ook daar Het Nieuwsblad weer de uitzondering door op rechts voor Doku te kiezen.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Griekenland  I  Kroatië

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024