Nog meer ellende bij Rode Duivels: EK van Eden Hazard gaat mogelijk in rook op

Nog meer ellende bij Rode Duivels: EK van Eden Hazard gaat mogelijk in rook op
Zaterdag 05 juni 2021 - 07:30   I   door Redactie

Volgende week zaterdag spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd op het EK. In en tegen Rusland is het de bedoeling om er meteen te staan. Het is de vraag of dat zal lukken. Onze nationale ploeg is immers niet vrij van zorgen en miserie.

Zo zijn er nu ook grote zorgen om Eden Hazard. De 30-jarige Hazard leek fit te geraken voor de start van EURO 2020, maar blijkbaar zijn de twijfels rond de Real Madrid-aanvaller een pak groter dan iedereen tot nu toe dacht. Er staat een groot vraagteken achter de naam van Hazard.

Niet klaar

Tegen Griekenland kwam Hazard niet in actie en tot gisteravond (vrijdag, nvdr.) trainde de dribbelaar nog steeds niet met de groep. Het zijn vervelende signalen die erop wijzen dat Hazard op dit moment allesbehalve topfit en speelklaar is.

Eerder deze week hoopte Roberto Martínez nog dat hij Hazard tegen Kroatië 45 minuten zou kunnen gebruiken. Ondertussen is het niet eens meer zeker of we Hazard zondag wel op het veld gaan zien in de laatste oefenmatch van de Rode Duivels.

Net als tijdens zijn voorbije twee seizoenen bij Real Madrid, dreigt Hazard nu ook op het EK naar het achterplan te verdwijnen. De situatie moet van dag tot dag worden bekeken, maar niemand weet wanneer de échte Hazard opnieuw zal opstaan. 

Poll: Denk jij dat Eden Hazard een belangrijke rol gaat spelen op het EK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Kroatië  I  Rusland  I  Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024