‘Anderlecht brengt bod van 5 miljoen uit op gewezen smaakmaker uit JPL’

‘Anderlecht brengt bod van 5 miljoen uit op gewezen smaakmaker uit JPL’
Dinsdag 25 mei 2021 - 11:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht maakt werk van zomerse versterking. In eerste instantie hoopt paars-wit op de definitieve komst van Lukas Nmecha (22). Het is echter nog de vraag of de spits van Manchester city haalbaar is.

De vraagprijs van Manchester City zou geen struikelblok zijn, het loon van Nmecha is dat wellicht wél. En dus houdt Anderlecht serieus rekening met een scenario waarbij het naast Nmecha grijpt en zonder de Duitse belofte-international verder moet.

Het is dan ook niet onlogisch dat Peter Verbeke en co andere pistes bewandelen. Volgens Goal heeft Anderlecht zijn oog laten vallen op oude bekend Taiwo Awoniyi (23). Paars-wit hoopt de Nigeriaanse aanvaller los te weken bij Liverpool.

Awoniyi speelde het voorbije seizoen op uitleenbasis bij Union Berlin, waar hij in 21 wedstrijden goed was voor vijf goals en vier assists. De spits is wel nog steeds eigendom van Liverpool. Anderlecht klopte volgens Goal reeds aan bij The Reds én bracht zelfs al een bod uit.

Bod geweigerd

De Brusselaars boden 5 miljoen euro voor Awoniyi, maar werden snel wandelen gestuurd door Liverpool. De Engelse topclub vraagt naar verluidt 10 à 11 miljoen euro voor de gewezen aanvaller van onder meer Moeskroen en AA Gent;

Poll: Zou Awoniyi een goede vervanger zijn voor Nmecha?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Moeskroen  I  Union Berlin  I  Liverpool  I  Manchester City

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024