Club-fans door het dolle heen: Blessure houdt Lang nog seizoen langer in Brugge

Club-fans door het dolle heen: Blessure houdt Lang nog seizoen langer in Brugge
Maandag 24 mei 2021 - 14:00   I   door Redactie

'Elk nadeel heb zijn voordeel'. Nooit was de uitspraak van Johan Cruijff meer van toepassing op Club Brugge dan nu. Want de blessure van Noa Lang zorgt ervoor dat de Nederlander ook volgend jaar nog voor blauw-zwart uitkomt.

Want waar aanvankelijk gedacht werd dat Club Brugge Lang na alle heisa rond het zingen van 'Nog liever dood dan Sporting-jood' even uit de schijnwerpers wilde zetten door hem niet op te nemen in de selectie voor de match tegen KRC Genk, blijkt dat hij nu wel degelijk geblesseerd was.

Volgens 'Voetbal International' heeft hij een scheurtje in de hamstrings en mist hij daardoor de EK-eindronde met Jong Oranje van eind mei tot begin juni. Dat betekent meteen dat Lang een hele tijd out zal zijn.

Omdat het herstel al snel vier tot zes weken herstel in beslag neemt en zelfs langer als de blessure ernstiger is, kunnen eventuele transferplannen in de war gestuurd worden. In en rond het oefencomplex valt dan ook te horen dat Lang nog zeker één seizoen bij Club Brugge zal blijven. 

Belofte 

in samenspraak met blauw-zwart heeft de Nederlander naar verluidt besloten om na het sowieso al zware seizoen én de niet te onderschatten coronabesmetting voldoende rust te nemen en tegelijkertijd ook de blessure te laten helen.

Om zo volledig fit aan 2021-2022 te kunnen beginnen. Daarmee zou ook de belofte gepaard gaan dat Lang ná volgend seizoen zeker mag vertrekken. Tegen een vastgestelde transfersom, waardoor Club Brugge niet moeilijk zal doen als er een voldoende hoog bod komt.

Live

Voor de supporters van Club Brugge is dat schitterend nieuws. Niet alleen omdat Lang zijn sportieve waarde heeft voor het elftal, maar evenzeer omdat ze hem dan eindelijk eens live aan het werk zullen kunnen zien in het stadion.

TAGS  I  Club Brugge  I  Jong Oranje

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024