Charleroi stelt ex-coach van Club Brugge en Antwerp aan als nieuwe T1

Charleroi stelt ex-coach van Club Brugge en Antwerp aan als nieuwe T1
Zondag 16 mei 2021 - 17:04   I   door Redactie

Sporting Charleroi heeft een nieuwe hoofdcoach aangeworven. Edward Still (30) volgt de aan de kant geschoven Karim Belhocine op bij De Zebra's. Dat nieuws maakte Charleroi zondag zelf bekend.

Charleroi was sinds het einde van de reguliere competitie op zoek naar een nieuwe trainer. Nu heeft Mehdi Bayat de opvolger van Belhocine beet. Geheel verrassend is het de amper 30-jarige Edward Still die de nieuwe T1 wordt.

Still werkt al enkele jaren samen met Ivan Leko. Zowel bij STVV, Club Brugge als Shanghai SIPG werkte de Britse Belg aan de zijde van Leko. Nu opteert hij dus voor een job op het voorplan. Charleroi wordt Stills eerste opdracht als hoofdcoach.

“Ik ben heel blij en vereerd dat ik de nieuwe trainer van Charleroi ben”, reageert Still. “Het is mijn doel om een dominante speelstijl te implementeren bij de club. We willen de komende seizoenen sterk voor de dag komen. Eerst en vooral gaan we de huidige kern verjongen.”

Broederstrijd

Edward Still is de oudere broer van Beerschot-trainer Will Still (28). Volgend seizoen nemen de broers het mogelijk tegen elkaar op. Al is er voorlopig nog geen duidelijkheid omtrent de toekomst van laatstgenoemde. 

TAGS  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024