Anderlecht-sterkhouder spreekt zich uit over vertrek: "Gebrek aan respect"

Anderlecht-sterkhouder spreekt zich uit over vertrek:
Woensdag 12 mei 2021 - 16:00   I   door Redactie

De vraag naar volgend seizoen toe bij Anderlecht is niet of er sterkhouders zullen vetrekken, maar wel wanneer. De grootste kanshebber is alleszins Albert Sambi Lokonga.

De indruk is dat de aanvallende middenvelder behoorlijk veel met zijn toekomst bezig is, al ontkent hij dat zelf. "Neen, ik ben niet gehaast om te vertrekken en Anderlecht zit op dezelfde golflengte. Na de play-offs zie we welke aanbiedingen er zijn, maar nu ben ik daar niet mee bezig", aldus Sambi Lokonga in Het Nieuwsblad.

Vraag is ook hoeveel hij nu waard is. Er circuleren immers bedragen tussen tien en twintig miljoen. Afhankelijk of hij meegaat naar het EK kan dat zelfs 25 miljoen worden. "Het zijn de clubs die de transfer­bedragen bepalen, maar natuurlijk denk je daar weleens over na."

"Ik moet zelf mijn carrière plannen en dus weet ik graag wat er speelt rond mijn persoon. Door de coronacrisis zullen de transferprijzen lager liggen. Maar nogmaals: op dit moment bezig zijn met een transfer, zou een gebrek aan respect zijn tegenover Anderlecht. We moeten nu presteren en dan pas nadenken over later."

Poll: Zal Sambi Lokonga komende zomer vertrekken?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024