Kwade Lior Refaelov wil Antwerp een serieuze hak zetten

Kwade Lior Refaelov wil Antwerp een serieuze hak zetten
Vrijdag 07 mei 2021 - 17:00   I   door Redactie

Lior Refaelov (35) beleeft een einde in mineur bij Royal Antwerp FC. Nadat bekend raakte dat Refaelov al bij RSC Anderlecht heeft getekend, besliste het Antwerp-bestuur dat de speler niet meer in actie mag komen tot het einde van dit seizoen.

Refaelov mag de komende weken niet meer meetrainen met de A-kern van Antwerp. Een klap in het gezicht van de trotse Israëli. Hij had zich zijn afscheidstournee met de oudste club van het land helemaal anders voorgesteld. Rafa was vastbesloten om in stijl afscheid te nemen van Antwerp.

Dat The Great Old hem dat niet gunt, is niet bepaald in goede aarde gevallen bij Refaelov. Via de sociale media bleef Refaelov respectvol ten opzichte van zijn bazen, maar het is duidelijk dat de frustraties toenemen. De speler vindt de manier waarop Antwerp hem behandelt maar niets.

Revanche

Refaelov is diep teleurgesteld in Antwerp en zint nu al op revanche. Rafa wil volgend seizoen bewijzen dat Antwerp een grote fout heeft gemaakt door hem te behandelen als een stuk vuil. De aanvallende middenvelder is vastbesloten om hoge ogen te gooien bij Anderlecht en boven zijn The Great Old te eindigen.

Op de Bosuil zullen ze in het vervolg wellicht twee keer nadenken als één van hun sterspelers in zijn laatste contractjaar zit. Dat Refaelov uitgerekend voor een overstap naar Anderlecht koos, zit Paul Gheysens immers nog steeds erg hoog.

Poll: Heeft Antwerp een fout gemaakt door het contract van Refaelov niet te verlengen?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024