'Club Brugge-sterkhouder krijgt verrassend nieuwe toekomst bij Rode Duivels'

'Club Brugge-sterkhouder krijgt verrassend nieuwe toekomst bij Rode Duivels'
Maandag 03 mei 2021 - 10:30   I   door Redactie

Philippe Clement pakte in de topper tegen Anderlecht uit met enkele opvallende keuzes. Zo zette hij Rits uit de ploeg, Kossounou op het middenveld en moest De Ketelaere... de linkerflank afdweilen.

Nog maar eens een andere positie voor de superpolyvalente Charles De Ketelaere nadat hij eerder al alle aanvallende posities had bezet en zelfs al eens als linksachter moest depanneren.

Niet bepaald de voorkeurspositie van de speler zelf, maar Clement zag daar wel opportuniteiten in. "Ik wil nog één ding toevoegen. Als de vraag niet komt, zeg ik het zelf", kon Het Laatste Nieuws uit de mond van Clement noteren op het einde van zijn persconferentie.

"Charles speelde opnieuw in een andere rol en ik wil hem een pluim geven voor de manier waarop hij dat heeft gedaan. Misschien is het heel interessant voor de toekomst van het Belgische voetbal en de nationale ploeg dat hij heeft laten zien dat hij die rol goed kan invullen."

Martínez

Toch een vrij verrassende visie van de Club Brugge-trainer, maar naar verluidt heeft dat veel te maken met een tip die bondscoach Roberto Martínez zou laten vallen hebben. Afwachten evenwel of het ook effectief zo ver komt bij de Rode Duivels.

Poll: Zie jij De Ketelaere in die rol effectief een vaste waarde worden bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024