Vincent Mannaert doet onthulling over Clement: "Hij denkt aan niets anders"

Vincent Mannaert doet onthulling over Clement:
Zondag 02 mei 2021 - 09:30   I   door Redactie

Zondag start ook voor Club Brugge en Anderlecht de Champions' Play-offs. Met de nadruk op Champions voor blauw-zwart en op Play-offs voor paars-wit. Als er tenminste geen storend factor komt in Brugge.

Want er is heel wat te doen rond de toekomst van Philippe Clement bij Club Brugge. Hij werd al gesolliciteerd door buitenlandse clubs en het feit dat er nog altijd niet gepraat is over een mogelijke contractverlenging - het huidige loopt af in juni 2022 - voedt alleen maar de geruchten.

Ook voor Marc Degryse, huisanalist van Het Laatste Nieuws, is het een item. "Hoe is het met die trainer van jullie?", vraagt hij in de krant aan Vincent Mannaert. "Toen ik hem vorige maand kwam interviewen, deed hij heel raar over de nabije toekomst, vond ik. Ik dacht op een bepaald moment: 'What the f*** is dát hier?'"

Maar Mannaert maakt zich daar in Het Laatste Nieuws niet zo druk over: "Maar dat is Philippe", antwoordt de CEO van Club Brugge. "Hij stelt zichzelf een doel - kampioen worden -, en onderweg denkt die aan niks anders. Zo ken ik Philippe al tien jaar."

Laatste contractjaar

"Eéns het doel al dan niet bereikt is, begint hij na te denken. Dat zal dus eind mei zijn. Ik heb op dit moment geen enkele aanleiding dat Philippe zijn laatste contractjaar niet wil ingaan." En benadrukt Mannaert: "Dat is ook ónze wens." Duidelijke taal.

Poll: Zal Clement volgend seizoen zijn laatste contractjaar uitdoen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024