Johan Boskamp haalt zwaar uit voor Club-Anderlecht: "Dat slaat nergens op"

Johan Boskamp haalt zwaar uit voor Club-Anderlecht:
Zaterdag 01 mei 2021 - 18:00   I   door Redactie

De play-offs zijn van start gegaan. Nog nooit is een ploeg met zoveel voorsprong aan de nacompetitie begonnen. Al zijn de acht punten voorgift voor Club Brugge niet de weerspiegeling van de reguliere competitie.

Want dat waren er eigenlijk zestien. Maar door de halvering van de punten blijven er dus nog de helft van over. En net daarom heeft het systeem van de play-offs nog altijd veel tegenstanders. Waaronder ook Johan Boskamp.

"Ik heb altijd gezegd dat ik geen voorstander ben van het play-offsysteem, daar blijf ik bij", vertelt hij in zijn column in Het Belang van Limburg. "Club Brugge eindigde de reguliere competitie met zestien punten voorsprong op de nummer twee, maar na het weekend kan dat ineens nog maar vijf zijn"

"Dat slaat nergens op", windt de Nederlander zich op. "Het kan zomaar gebeuren, want Club maakte de laatste weken geen grootse indruk. Eerder veroverde AA Gent zo al eens de landstitel en gaf Standard het uit handen aan Anderlecht. Toch zie ik Club Brugge de titel wel pakken. Ze hebben de beste ploeg."

Poll: Moet de halvering van de punten afgeschaft worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024