‘Jadon Sancho verlaat Dortmund voor 100 miljoen en maakt droomtransfer’

‘Jadon Sancho verlaat Dortmund voor 100 miljoen en maakt droomtransfer’
Zaterdag 24 april 2021 - 16:00   I   door Redactie

Jadon Sancho (21) werd tijdens de voorbije transferperiodes meermaals in verband gebracht met een overstap naar een Europese grootmacht. Nu lijkt de sterkhouder van Borussia Dortmund ook écht voor een grote transfer te staan.

Volgens Britse en Duitse bronnen verhuist Sancho in de zomer naar Manchester United. De Engelse topclub zou zomaar even 100 miljoen euro ophoesten om Sancho terug te halen naar de Premier League. Een enorm bedrag, maar Manchester United wil de Engelse international natuurlijk al langer.

Een jaar geleden bewogen The Red Devils al een keer hemel en aarde om Sancho weg te plukken in het Signal Iduna Park. Toen zonder succes, want de Duitsers hielden het been stijf. Zelfs een aanbod van om en bij de 100 miljoen euro deed Borussia Dortmund niet overstag gaan.

Afspraken gemaakt

Nu liggen de kaarten anders. Dortmund en Sancho maakten duidelijke afspraken over een transfer. De speler kreeg de garantie van zijn werkgever dat er deze keer wel zou worden meegewerkt aan een deal, als Manchester United zich zou melden.

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024