'Club Brugge telt 11,5 miljoen neer om shocktransfer af te ronden'

'Club Brugge telt 11,5 miljoen neer om shocktransfer af te ronden'
Donderdag 22 april 2021 - 11:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze al druk in de weer met hun transferhuiswerk voor volgend seizoen. Om de mercato op gang te trappen, zou de Belgische landskampioen meteen groots willen uitpakken.

Deense en Ghanese bronnen melden dat Club Brugge een versnelling hoger is geschakeld in de jacht op Kamaldeen Sulemana (19). Blauw-zwart wil de getalenteerde vleugelaanvaller van FC Nordsjaelland zo snel mogelijk vastleggen.

De concurrentie is niet mals. Zo trekken ook Ajax en Olympique Lyon aan de mouw van Sulemana. De vraagprijs van FC Nordsjaelland is ook niet mals. De Denen vragen liefst 11,5 miljoen euro voor hun goudhaantje.

Geloof is groot

Een aanzienlijk bedrag, maar het schrikt Club Brugge niet af. Bronnen rond FC Nordsjaelland melden dat Club bereid is om de gevraagde 11,5 miljoen te betalen. En dat het de deal snel wil afronden. Het Brugse geloof in Sulemana is duidelijk heel groot.

Als Club Brugge er effectief in slaagt om Sulemana vast te leggen, zou dat een stunt zijn. De interesse van Ajax voor de winger is immers ook érg concreet. Met een bedrag van 11,5 miljoen zou Sulemana ook meteen de tweede duurste inkomende transfer ooit worden in de Belgische competitie. Enkel Zinho Vanheusden kostte nog net iets meer.

TAGS  I  FC Nordsjaelland  I  Club Brugge  I  Ajax  I  Olympique Lyon

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024