‘Antwerp strikt topspeler uit Jupiler Pro League om Refaelov te vervangen’

‘Antwerp strikt topspeler uit Jupiler Pro League om Refaelov te vervangen’
Dinsdag 20 april 2021 - 18:00   I   door Redactie

Royal Antwerp FC heeft zich klaarblijkelijk al neergelegd bij een vertrek van Lior Refaelov (34). Achter de schermen maakt de oudste club van het land zelfs al werk van een opvolger voor de Gouden Schoen.

Refaelov is straks einde contract op de Bosuil en de onderhandelingen over een nieuwe deal zitten al een hele poos muurvast. Het heeft er alle schijn van dat Antwerp en Refaelov straks uit elkaar zullen gaan. De middenvelder geniet concrete interesse van Anderlecht en voelt wel wat voor een overstap naar Brussel.

Vervanger

Ondertussen maakt Antwerp werk van een vervanger voor Refaelov. Zoals we eerder al konden melden is Xavier Mercier (31) in beeld bij The Great Old. Mercier was in de reguliere competitie goed voor 9 goals en 16 assists. Het maakte van de middenvelder één van de beste en meest gewilde spelers in de Belgische competitie.

De ijzersterke prestaties van Mercier zijn ook het Antwerp-bestuur niet ontgaan. Meer zelfs: Mercier zou in het tussenseizoen de overstap naar de Bosuil maken. Na afloop van de play-offs zou het nieuws bekendgemaakt worden, zo melden Franse bronnen. Ook KRC Genk en AA Gent aasden op Mercier, maar zij komen te laat.

Poll: Wie vind jij de beste speler?

TAGS  I  OH Leuven  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Antwerp  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024