Hans Vanaken kan het niet laten en daagt Anderlecht-supporters nu al uit

Hans Vanaken kan het niet laten en daagt Anderlecht-supporters nu al uit
Maandag 19 april 2021 - 07:00   I   door Redactie

De reguliere competitie zit erop, de play-offs komen eraan. En afgaande op de deelnemende ploegen zitten er heel wat mooie matchen aan te komen. Al is mooi niet wat Hans Vanaken interesseert.

Wel de titel pakken. Met een bonus van acht punten zou dat altijd moeten lukken. "Als we in januari de stand bekeken en nu zien dat we voor de puntendeling zestien punten voorsprong hadden, dan had iedereen daarvoor getekend", aldus Vanaken op de website van Club Brugge.

Al steekt er duidelijk wel iets bij de aanvallende middenvelder, met name de pijnlijke nederlagen tegen Antwerp thuis (0-2) en Anderlecht uit (2-1). "Natuurlijk hadden we graag de matchen tegen Antwerp en Anderlecht gewonnen. Maar al bij al is acht punten voorsprong een mooie bonus in de play-offs."

Waarna Vanaken het niet kan laten om - bewust of niet - uitdagende commentaar te leveren aan het adres van Anderlecht, dat als laatste kwam aansluiten in play-off 1. "We kunnen daar revanche nemen." Wees maar zeker dat de paars-witte fans die woorden niet licht zullen vergeten.

"Hoe hoger ons niveau"

En als blauw-zwart daar niet in slaagt, zullen ze als een boemerang in zijn gezicht terugkeren. "Het zijn altijd leuke matchen tegen Anderlecht", probeerde de Limburger wat te milderen. "Alleen is het jammer dat het zonder publiek is, dat zou het nog mooier maken.

"Hoe sterker de tegenstander, hoe beter de matchen zijn en hoe hoger we ons niveau kunnen tillen. Mij maakt het niet zoveel uit wie erbij is." Benieuwd of hij straks op die uitspraak zal moeten terugkeren.

Poll: Zal Club Brugge revanche kunnen nemen op Anderlecht in play-off 1?

TAGS  I  Club Brugge  I  Moeskroen  I  Anderlecht  I  Antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024