'Wonderkind Jude Bellingham (17) voor 100 miljoen naar Premier League'

'Wonderkind Jude Bellingham (17) voor 100 miljoen naar Premier League'
Zaterdag 17 april 2021 - 16:30   I   door Redactie

Jude Bellingham (17) is 'the next big thing' in het mondiale voetbal. Bellingham stapte vorige zomer over van Birmingham City naar Borussia Dortmund en daar bevestigt de jonge Engelsman al het goede wat over hem werd verteld. Meer zelfs: Bellingham zou zelfs voor een nieuwe toptransfer staan.

Diverse Britse media melden dat Bellingham na amper één seizoen alweer zou vertrekken bij Borussia Dortmund. De beloftevolle box-to-boxmiddenvelder, ondertussen ook al A-international bij Engeland, zou op weg zijn naar de Premier League.

Abramovich haalt portefeuille boven

Chelsea raakte doorheen het seizoen zodanig onder de indruk van Bellingham, dat het in de zomer actie gaat ondernemen. De steenrijke eigenaar Roman Abramovich zal zijn portefeuille bovenhalen en The Blues gaan hemel en aarde bewegen om Bellingham los te weken bij Dortmund.

Dortmund betaalde vorige zomer 23 miljoen euro voor Bellingham. Een koopje, zo wordt nu al duidelijk. De Duitsers staan er niet voor te springen om hun wonderkind al te verkopen, maar voor 100 miljoen euro zou Bellingham wel mogen vertrekken.

Een bedrag dat voor Chelsea geen probleem is. Als alles volgens plan verloopt, zal de deal snel beklonken zijn. Voor Manchester United zou het extra zuur zijn om Bellingham op Stamford Bridge te zien tekenen. Vorige zomer grepen The Red Devils nog net naast de middenvelder.

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Chelsea  I  Manchester United

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022