Erg slecht nieuws voor Club Brugge in aanloop naar play-offs

Erg slecht nieuws voor Club Brugge in aanloop naar play-offs
Donderdag 15 april 2021 - 13:00   I   door Redactie

De laatste rechte lijn van het seizoen in de Jupiler Pro League breekt aan. Nog één speeldag en dan behoort de reguliere competitie tot het verleden. In aanloop naar de play-offs is er wel erg slecht nieuws voor leider Club Brugge.

Zo wordt het serieus uitkijken voor blauw-zwart. Club neemt het komende zondag op tegen Moeskroen en maar liefst vier van Philippe Clement zijn spelers staan met vier gele kaarten achter hun naam. Bovendien zijn het niet de eersten de besten.

Met Noa Lang, Odilon Kossounou, Clinton Mata en Eduard Sobol dreigen vier belangrijke spelers de start van play-off 1 te missen. Pakt één van hen geel tegen Moeskroen, dan mag Club op de eerste speeldag van de play-offs de speler(s) in kwestie niet opstellen.

Vervelend vraagstuk

Een vervelend vraagstuk waar Clement nog enkele dagen over kan nadenken. Neemt hij het risico om de vier spelers te laten spelen tegen Moeskroen of krijgen sommigen rust? Afwachten wat de Club-coach beslist.

Het is alleszins al enkele dagen een item in de Brugse kleedkamer dat drie verdedigers én de licht ontvlambare Lang op hun tellen moeten passen. Leuk detail: bij de start van de play-offs wordt de gele kaartenteller weer op nul gezet. 

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024