Kevin De Bruyne woest na intimidaties Borussia Dortmund-supporters

Kevin De Bruyne woest na intimidaties Borussia Dortmund-supporters
Woensdag 14 april 2021 - 17:00   I   door Redactie

Manchester City heeft al alles gewonnen wat er te winnen valt, behalve de Champions League. Woensdagavond moeten 'The Cityzins' eerst voorbij Borussia Dortmund als ze de halve finale willen halen.

En daarvoor zal Manchester City serieus uit zijn pijp moeten komen. Want in de heenmatch is Borussia Dortmund een meer dan taaie tegenstander gebleken. Slechts op het nippertje werd een 2-1-zege veilig gesteld.

Dus zullen de Engelsen best uitgeslapen aan de match beginnen. En dat mag je letterlijk nemen. Want zoals nog wel eens gebeurt met (al te) fanatieke fans, doen ze er alles aan om hun ploeg te steunen.

Zo werd bevestigd dat in de nacht van dinsdag op woensdag tussen 2u45 en 4u30 een bende van zeventien supporters zwaar vuurwerk heeft afgestoken voor het hotel van Manchester City

Oorverdovend

Volgens getuigen was het lawaai oorverdovend en werden heel wat hotelgasten uit hun slaap gewekt, waaronder dus ook een heel aantal spelers. Dat was natuurlijk ook het doel van de Dortmund-fans. En naar verluidt waren De Bruyne en co. daar bijzonder woest over.

De vraag is nu of het onderbreken van de nachtrust zwaarder zal wegen dan het gevoel om wraak te nemen op de oneerlijke manier waarmee er gepoogd wordt om de kwalificatie af te dwingen.

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Rode Duivels  I  Manchester City

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022