'Jürgen Klopp verlaat Liverpool en maakt erg pikante overstap'

'Jürgen Klopp verlaat Liverpool en maakt erg pikante overstap'
Maandag 12 april 2021 - 19:00   I   door Redactie

Jürgen Klopp leidde Liverpool de jongste jaren naar een eindzege in de Champions League en een Engelse landstitel, maar nu lijkt de magie van de Duitse oefenmeester uitgewerkt. Klopp zou voor een vertrek bij Liverpool staan.

90mins meldt dat Klopp in de zomer gaat terugkeren naar de Bundesliga. De gewezen trainer van Borussia Dortmund zou aan de slag gaan bij... Bayern München. Daar zou Klopp de vertrekkende Hansi Flick opvolgen. Die zou op zijn beurt immers de nieuwe bondscoach van Duitsland worden.

Clubliefde slijt

Dat Klopp zijn carrière gaat verderzetten bij Bayern München, is best opvallend. Niet alleen is Bayern de eeuwige rivaal van Borussia Dortmund, maar ook hield Klopp in het verleden nog de boot af om in de Allianz Arena te tekenen. Maar clubliefde slijt blijkbaar bij Klopp.

Enkele jaren geleden trok het bestuur van Bayern München al eens fel aan de mouw van Klopp, maar die besliste toen om niet in te gaan op een nochtans interessant voorstel. Na een passage bij Liverpool liggen de kaarten nu echter anders, zo blijkt. Al zal het daarom niet minder hard aankomen bij de Dortmund-aanhang.

Poll: Zou jij Klopp graag als trainer van Bayern München zien werken?

TAGS  I  Liverpool  I  Bayern München  I  Borussia Dortmund

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022