Rode Duivel wordt uitgespuwd: "Grootste bedrog in professionele voetbal"

Rode Duivel wordt uitgespuwd:
Woensdag 07 april 2021 - 18:00   I   door Redactie

Er was een tijd waarin 'Rode Duivel' eerder een scheldwoord was dan iets om trots op te zijn. Dat is al lang geleden, maar dan nog is het nu zeker geen garantie op immuniteit voor kritiek.

Integendeel, want na Manchester City-Borussia Dortmund werd een Rode Duivel met de grond gelijkgemaakt. Uiteraar ging het niet om de weergaloze Kevin De Bruyne, ook niet om de verdienstelijke Thorgan Hazard en al zeker niet om de gebleseerde Axel Witsel. 

Maar wel om de ingevallen Thomas Meunier. Heel wat Borussia Dortmund-supporters hielden hem persoonlijk verantwoordelijk voor de late 2-1. Dat het net hij was die onder een (weliswaar gemeten) voorzet van De Bruyne ging, was volgens velen voorspelbaar. Ze vinden hem dan ook een compleet overroepen speler.

Op sociale media zijn de fans hem al langer liever kwijt dan rijk. Dat hij bij PSG geen nieuw contract kreeg vonden ze helemaal terecht en dat de Borussen hem überhaupt binnenhaalden vond één iemand zelfs het grootste bedrog in het professionele voetbal.

Poll: Is Thomas Meunier een overroepen speler?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Wales  I  Tsjechië  I  Wit-Rusland  I  Borussia Dortmund  I  Manchester City  I  PSG

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023