Iedereen schrikt zich kapot na het zien van Noa Lang

Iedereen schrikt zich kapot na het zien van Noa Lang
Woensdag 07 april 2021 - 13:30   I   door Redactie

Hoe is Noa Lang eraan toe sinds hij anderhalve week geleden uitviel bij de Nederlandse beloften? Verbazingwekkend goed zo blijkt. Want de Nederlander kan zelfs fit raken voor Anderlecht.

Het gaat soms snel in het voetbal. Waar aanvankelijk gevreesd werd voor een maandenlange inactiviteit van Noa Lang, hoopt Philippe Clement dat zijn goudklompje komende zondag kan aantreden op Anderlecht.

Feit is dat de Nederlander in het oefencomplex in Westkapelle keihard aan zijn herstel werkt. Lang heeft een zware bloeduitstorting rond zijn knie en quadriceps overgehouden aan zijn botsing bij Jong Oranje in de EK-match tegen Jong Duitsland.

"Of hij terugkeert tegen Anderlecht? Dat moeten we nog bekijken, want we gaan niets forceren", sprak Clement deze week. "Het gaat nu relatief goed met hem. We moeten afwachten hoe snel het bloed uit zijn spier trekt. Een week geleden waren de signalen een pak ernstiger."

Reputatie

"Noa is met een bepaalde reputatie naar Club gekomen, maar na zijn blessure heeft hij het superprofessioneel aangepakt. Zijn diagnose werd door een andere medische staf gemaakt. Dat is lastig voor ons en daarom heeft Noa ons telkens meteen op de hoogte gehouden."

Het valt al af te leiden uit de uitspraken van Clement, maar naar verluidt is iedereen bij Club Brugge zwaar onder de indruk van de werkkracht van Lang in zijn revalidatieproces. Dat hij mogelijk fit raakt tegen Anderlecht is daar het beste bewijs van.

Play-off 1

Fit geraken voor de start van play-off 1 begin mei zou geen probleem moeten zijn. Afgelopen zaterdag op KV Kortrijk was de flankaanvaller sowieso geschorst na zijn rode kaart tegen Antwerp.

Poll: Zal Lang spelen volgens jou tegen Anderlecht?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  Jong Oranje  I  Jong Duitsland  I  KV Kortrijk  I  Anderlecht

dinsdag 28 maart 2023

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023