Erling Haaland verbaast de hele wereld na verlies op Man City: "Is hij gek?!" (VIDEO)

Erling Haaland verbaast de hele wereld na verlies op Man City:
Woensdag 07 april 2021 - 09:00   I   door Redactie

Voetballers zijn ook maar mensen. Net als scheidsrechters en grensrechters. Dat werd na afloop van Manchester City-Borussia Dortmund nog maar eens bewezen. Een mooi gebaar of absoluut not done?

Het was hét gespreksonderwerp na de heenmatch in de kwartfinale van de Champions League. Niet de vele missers van Manchester City, niet de magistrale pas van Kevin De Bruyne voor de 2-1, niet de afgekeurde goal van Borussia Dortmund.

Wel het feit dat een grensrechter na afloop van de wedstrijd het aandurfde een handtekening te vragen aan Borussia Dortmund-spits Erling Haaland. Heel wat waarnemers vonden het absoluut ongepast. 

Omdat het de neutraliteit - of toch de schijn ervan - van de arbitrage in het gedrang zou brengen. Het is afwachten hoe de UEFA erop zal reageren, maar in de voetbalwereld was het alleszins 'the Talk of the Town'.

Sympathiek of gek?

Ook op sociale media ging het filmpje in geen tijd viraal. Supporters van over de hele wereld spraken zich erover uit. De één vond het sympathiek, de ander vroeg zich af of die grensrechter nu helemaal gek was geworden. 

Poll: Mag een scheids- of grensrechter een speler om een handtekening vragen?

TAGS  I  Manchester City  I  Borussia Dortmund

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022