‘Real Madrid en Barcelona strijden om Rode Duivel en willen 100 miljoen betalen’

‘Real Madrid en Barcelona strijden om Rode Duivel en willen 100 miljoen betalen’
Donderdag 01 april 2021 - 15:00   I   door Redactie

Real Madrid en FC Barcelona zijn hun transferzomer aan het voorbereiden. De twee Spaanse grootmachten zijn van plan om enkele grote transfers te realiseren en allebei azen ze op een peperdure Rode Duivel.

In de Spaanse media wordt Romelu Lukaku (27) naar voren geschoven als een absoluut toptarget van zowel Real Madrid als Barcelona. Beide ploegen zijn op zoek naar een nieuwe spits en zijn er rotsvast van overtuigd dat Lukaku dé man is om de komende jaren hun aanval te dragen.

Lukaku ligt nog tot de zomer van 2024 onder contract bij Inter en moet dan ook flink wat geld opbrengen. Al is er door de financiële zorgen van Inter wel wat mogelijk, zo lezen we dan weer in Italiaanse kranten. En Real Madrid en Barça zijn ook gewoon bereid om diep in de buidel te tasten voor Lukaku.

Realistische piste

Zo zouden Barcelona en Real liefst 100 miljoen euro willen neertellen voor Lukaku. Een enorm bedrag, maar de Rode Duivel is nog steeds een veel realistischere piste dan Kylian Mbappé (PSG) of Erling Haaland (Borussia Dortmund). Voor die twee doen nog veel gekkere bedragen de ronde.

Poll: Bij wie van de twee zou jij Lukaku liefst zien tekenen?

TAGS  I  Inter  I  Barcelona  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  PSG  I  Borussia Dortmund

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022