Nieuwe klap voor Anderlecht en Kompany in aanloop naar Zulte Waregem

Nieuwe klap voor Anderlecht en Kompany in aanloop naar Zulte Waregem
Vrijdag 19 maart 2021 - 09:00   I   door Redactie

Het lijkt wel alsof alles tegenzit bij Anderlecht. Na de financiële miserie en de sportieve malaise, krijgt paars-wit nu ook nog met personeelsproblemen te kampen. En dat voor de cruciale match tegen Zulte Waregem.

Want als Anderlecht de hoop op play-off 1 op vier speeldagen voor het einde van de reguliere competitie niet direct vervlogen wil zien worden, dan moét het zondag winnen tegen Zulte Waregem. En dan beschik je natuurlijk het liefst over je sterkste elftal.

Maar het wordt stilaan krap centraal achterin bij Anderlecht. Het Laatste Nieuws weet dat Elias Cobbaut, die tegen KRC Genk voortijdig naar de kant moest met een blessure aan het dijbeen, nog steeds de trainingen niet hervat heeft. Hij is zeer twijfelachtig voor de confrontatie met Zulte Waregem.

"Als Cobbaut niet speelklaar geraakt, zijn jeugdspelers Lissens, Sardella of Kana mogelijke vervangers, maar dan boet RSCA sowieso in aan kwaliteit", stelt de krant. Cobbaut is pas terug fit na langdurig blessureleed.

Op de rechtsachter is er volgens Het Laatste Nieuws wel goed nieuws, want Amir Murillo is wel opnieuw inzetbaar en wordt in de basis verwacht. "Op links is het maar de vraag of Vincent Kompany het vertrouwen behoudt in Kemar Lawrence. De Jamaicaan is al weken matig. Met Bogdan Mykhaylichenko is er een waardig alternatief."

Poll: Boet Anderlecht met het uitvallen van Cobbaut in aan kwaliteit?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Zulte Waregem

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024