'Rampscenario voor Inter: Hoe zwaar treft Corona-uitbraak Lukaku en ploegmaats?'

'Rampscenario voor Inter: Hoe zwaar treft Corona-uitbraak Lukaku en ploegmaats?'
Woensdag 17 maart 2021 - 20:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge kunnen ze ervan meespreken. Corona kan de sportieve kansen serieus beïnvloeden. Daar moet je ze in Italië ook niet meer van overtuigen. Al zeker bij Inter niet, waar de schrik er goed in zit.

Want in Italië klinkt het dat er paniek is uitgebroken bij de lijstaanvoerder van de Serie A. Aanleiding is de positieve COVID-19-test van eerste doelman en aanvoerder Samir Handanovic.

De 36-jarige Sloveense keeper werd woensdagochtend getest en kreeg in de vooravond zijn resultaat. Zodra Inter van het nieuws op de hoogte werd gebracht, stuurde het Handanovic meteen in quarantaine.

Maar Inter vreest naar verluidt dat er nog meerdere gevallen zullen volgen. Niet onlogisch omdat Handanovic zich de voorbije dagen en weken gewoon in de spelersgroep begaf. En er zijn genoeg voorbeelden die aantonen dat waar één geval is, er meestal nog meedere opduiken. Ook daar is Club Brugge het levende bewijs van.

Rampscenario

Nu Inter in de Italiaanse competitie goed op weg lijkt naar de titel met in het klassement negen punten voorsprong op Milan en tien op Juventus (dat wel een match minder speelde), heeft het plots een rampscenario voor ogen.

Met nog precies elf speeldagen te gaan is het bang afwachten of en hoeveel besmettingen er nog zullen bijkomen en welke impact dat vervolgens zal hebben op de titelstrijd. Zaterdag ontvangt Inter het nummer acht Sassuolo.

Poll: Zal de uitbraak volgens jou de titelkansen van Inter beïnvloeden?

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels  I  Milan  I  Juventus  I  Sassuolo

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024