'Noa Lang doet kleedkamer van Club Brugge en Clement ferm opschrikken'

'Noa Lang doet kleedkamer van Club Brugge en Clement ferm opschrikken'
Maandag 08 maart 2021 - 22:00   I   door Redactie

Hij is dan eindelijk helemaal terug. Of toch bijna. Noa Lang vierde zijn competitiecomeback bij Club Brugge tegen Zulte Waregem meteen met een doelpunt. Maar vergeten was de coronabesmetting nog niet.

Want tegen Essevee was het toch nog niet de échte Noa Lang die we aan het werk zagen. De Nederlander was niet te beroerd om dat zelf ook toe te geven. "Ik was zeker nog niet op niveau - ook op Standard had ik het pittig", aldus Lang in Het Laatste Nieuws.

"Heel erg lastig was die besmetting. Ik zat daar een beetje - elf dagen helemaal niets doen en op de bank liggen. Dat vreet aan je lichaam. Elke dag vroeg ik de dokter of ik oefeningen mocht doen. Het was iets dat ik nooit eerder meemaakte, zolang niet voetballen." 

Bleek en mager

En dat merkten ze ook in de kleedkamer bij Club Brugge. Toen Lang voor het eerst weer op het oefencomplex van Westkapelle toekwam, schrokken zijn ploegmaats en de trainersstaf naar verluidt van hoe bleek en mager de flankaanvaller eruit zag. 

Ondertussen ziet Lang er opnieuw een stuk beter uit, maar de fysieke achterstand wegwerken zal toch niet meteen gebeurd zijn. En ook matchritme moet hij opnieuw te pakken krijgen. In die zin is het een goede zaak dat Club Brugge vrijdag al in de wei moet tegen Charleroi en maandag tegen AA Gent.

Poll: Krijgen we op Charleroi vrijdag alweer de beste Lang te zien?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem  I  Charleroi  I  AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024