‘Barça wil Messi overtuigen om te blijven met komst van deze 5 sterspelers’ 

‘Barça wil Messi overtuigen om te blijven met komst van deze 5 sterspelers’ 
Dinsdag 02 maart 2021 - 19:30   I   door Redactie

FC Barcelona beleeft momenteel moeilijke tijden. Desondanks blijft de Spaanse topploeg strijdvaardig. Barça gaat zelfs een nieuwe poging ondernemen om sterspeler Lionel Messi langer aan boord te houden.

Messi is in juni einde contract bij Barcelona en zou van plan zijn om andere oorden op te zoeken. Er doen veel geruchten de ronde, maar een nieuwe club heeft Messi nog niet. Er is nog niets getekend. En dus koester Barça nog steeds wat hoop om Messi’s contract te verlengen.

Fiks prijskaartje

Om Messi te overtuigen, zou Barcelona zich serieus willen versterken. De Catalaanse grootmacht zou met geld willen gooien en vijf topspelers naar Camp Nou willen halen. Volgens The Express staan Erling Haaland (Borussia Dortmund), Matthijs de Ligt (Juventus), Jules Kounde (Sevilla), Georginio Wijnaldum (einde contract bij Liverpool) en Sergio Agüero (einde contract bij Manchester City) allen op het wenslijstje.

Wijnaldum en Agüero - die laatste is nota bene een boezemvriend van Messi - lijken haalbaar. Of Haaland, de Ligt en Kounde dat ook zijn, is nog maar de vraag. Aan die spelers zou een fiks prijskaartje hangen. Bij Barcelona zijn ze wel van plan om ver te gaan om de spelers aan te trekken.

Poll: Vind jij dat Messi bij Barcelona moet blijven?

TAGS  I  Barcelona  I  Borussia Dortmund  I  Liverpool  I  Manchester City  I  Juventus  I  Sevilla

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024