‘Guardiola zet ruzie met Raiola opzij voor supertransfer van 100 miljoen’

‘Guardiola zet ruzie met Raiola opzij voor supertransfer van 100 miljoen’
Maandag 01 maart 2021 - 08:00   I   door Redactie

Manchester City broedt op een nieuwe supertransfer. Achter de schermen maakt de Engelse grootmacht werk van de komst van Erling Haaland (20). Man City wil de Noorse goalgetter in de zomer weghalen bij Borussia Dortmund.

Aanvankelijk leek een overstap naar Manchester City niet meteen een optie. De reden daarvoor? Het feit dat Mino Raiola de zaakwaarnemer van Haaland is. Raiola onderhoudt niet bepaald een goede relatie met City-coach Pep Guardiola. Raiola is geen fan van Guardiola, die in het verleden niet bepaald vriendelijk omging met Zlatan Ibrahimovic - één van Raiola’s belangrijkste cliënten.

Het zorgde ervoor dat Raiola in de voorbije jaren nauwelijks of geen zaken deed met de clubs waar Guardiola aan het roer stond. Maar nu is er dus sprake van toenadering tussen beide heren. Het is dan ook van moeten: Guardiola wil Haaland dolgraag en de Noor wil dolgraag naar Manchester City.

100 miljoen

Volgens Engelse bronnen krijgt de supertransfer van Haaland steeds meer vorm. De Noorse aanvaller zou Borussia Dortmund voor een som van om en bij de 100 miljoen euro verlaten en naar Manchester City verkassen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Zou jij Haaland graag bij Manchester City zien spelen?

TAGS  I  Manchester City  I  Borussia Dortmund

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024