‘Jürgen Klopp vertrekt bij Liverpool en maakt spraakmakende overstap’

‘Jürgen Klopp vertrekt bij Liverpool en maakt spraakmakende overstap’
Woensdag 24 februari 2021 - 08:00   I   door Redactie

Jürgen Klopp lijkt zijn magie op dit moment wat kwijt te zijn. De man die Liverpool naar de eindzege in de Champions League en een eerste landstitel in dertig jaar loodste, ligt momenteel zwaar onder vuur op Anfield. Ondanks een tegenvallend seizoen, zou Klopp toch voor een straffe overstap staan.

Britse media maakten al gewag van een ontslag, maar voorlopig zit Klopp nog steeds in het zadel bij Liverpool. Weliswaar niet meer zo stevig als enkele maanden geleden, wat niet onlogisch is. De tegenvallende prestaties en resultaten spelen daar uiteraard een grote rol in.

Volgens Spaanse media beseft Klopp maar al te goed dat het niet goed gaat en een ontslag boven zijn hoofd hangt. Daarom zou de Duitser de vlucht vooruit verkiezen en… bij Barcelona aan de slag gaan.

Er vonden al gesprekken plaats tussen club en trainer en een akkoord lijkt in de maak. Volgens de bewuste bronnen zou Klopp vanaf volgend seizoen zeker aan het roer staan in Camp Nou.

Wederopstanding

Bij Barça is men van plan om Ronald Koeman de laan uit te sturen. Als vervanger van de Nederlander wil het bestuur uitpakken met een grote naam. Aanvankelijk waren Massimiliano Allegri en Roberto Martinez in beeld.

Nu Barcelona echter weet dat Klopp openstaat voor een vertrek bij Liverpool, gaat de Catalaanse topclub vol voor hem. Klopp zou bij Barcelona de wederopstanding moeten inzetten.

Poll: Zou Klopp de juiste coach zijn voor Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I  Liverpool

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024