'Anderlecht dreigt wonderkind Rayane Bounida (14) kwijt te spelen'

'Anderlecht dreigt wonderkind Rayane Bounida (14) kwijt te spelen'
Dinsdag 23 februari 2021 - 12:00   I   door Redactie

Paniek bij RSC Anderlecht. Paars-wit dreigt immers één van zijn grootste talenten kwijt te spelen. De 14-jarige Rayane Bounida staat te boek als een wonderkind, maar is voorlopig niet van plan om een contract te tekenen bij RSCA.

Bounida viert op 3 maart zijn vijftiende verjaardag en mag vanaf dan een profcontract ondertekenen bij Anderlecht. Op Neerpede willen ze Bounida zo snel mogelijk vastleggen omdat ze weten wat voor een goudhaantje de jongeling is. Dat is echter buiten Bounida en zijn entourage gerekend.

Het Nieuwsblad kwam te weten dat de entourage van Bounida het nog te vroeg vindt om al een profcontract te ondertekenen. Dat is slecht nieuws voor Anderlecht, dat in dit dossier machteloos staat zolang de speler geen professionele overeenkomst ondertekent.

Europese topteams

Andere ploegen kunnen Bounida nu immers voor een bescheiden bedrag wegplukken. RSCA zou bij een vertrek van Bounida enkel een opleidingsvergoeding vangen. De interesse in Bounida is groot, want tal van Europese topteams azen op zijn diensten. Bang afwachten voor Anderlecht

Poll: Denk jij dat we Bounida ooit aan het werk gaan zien in het eerste elftal van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024