'Club Brugge neemt opmerkelijk besluit over vertrek van Noa Lang'

'Club Brugge neemt opmerkelijk besluit over vertrek van Noa Lang'
Dinsdag 09 februari 2021 - 11:00   I   door Redactie

Noa Lang (21) is werkelijk 'on fire'. Alles wat de Nederlander tegenwoordig aanraakt, verandert in goud. Bij Club Brugge beginnen ze stilaan te vrezen voor een snel vertrek van Lang.

De interesse in Lang, dé grote uitblinker bij Club Brugge, neemt met de dag toe. Blauw-zwarte supporters zijn bang dat ze de aanvaller volgend seizoen niet meer op Jan Breydel aan het werk zullen zien.

Bij Club Brugge beseffen ze dat er straks grotere clubs kunnen aankloppen voor Lang. Daarom zou het bestuur kort op de bal willen spelen. Er zal met Lang en zijn entourage gesproken worden.

Weg voor de juiste prijs

Club zou Lang willen overtuigen om nog minstens één seizoen extra in Brugge te blijven spelen. Daarna zou de Nederlander wel mogen vertrekken - voor de juiste prijs welteverstaan.

Als Lang bij Club blijft, zou daar wel een salarisverhoging tegenover staan. Straf, want Lang is nog maar een half jaar actief bij blauw-zwart. Of Club en Lang snel akkoord zullen zijn, moet nog blijken. Het blijft immers afwachten wat de plannen van Lang zijn.

Poll: Vind jij dat Lang een nieuw contract moet krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024