'Publiekslieveling Club Brugge stapt mogelijk per direct over naar Antwerp'

'Publiekslieveling Club Brugge stapt mogelijk per direct over naar Antwerp'
Zondag 31 januari 2021 - 09:00   I   door Redactie

Het einde van de transferperiode is nu écht in zicht. Wie zich nog wil versterken, moet dan ook vaart maken. Bij Royal Antwerp FC beweegt er alleszins nog één en ander.

Antwerp wil zich voor het sluiten van de transfermarkt nog wat extra wapenen voor het laatste deel van het seizoen. Zo mikt trainer Frank Vercauteren op aanvallende versterking - zeker als Didier Lamkel Zé nog vertrekt.

Eén van de spelers die op het verlanglijstje van Antwerp staat, is José Izquierdo. De 28-jarige Colombiaan, ex-speler en publiekslieveling van Club Brugge, zit op een dood spoor bij Brighton & Hove Albion. Izquierdo mag/moet er vertrekken en zou tijdens de absolute slotfase van deze mercato nog bij Antwerp kunnen tekenen.

Gevoelige overstap

Het spreekt voor zich dat de supporters van Club Brugge het Izquierdo niet in dank zouden afnemen, mocht hij de overstap maken naar Antwerp. Op dit punt in zijn carrière moet de winger echter vooral aan zichzelf denken. Izquierdo wil opnieuw aan spelen toekomen en dat kan duidelijk niet bij Brighton.

Wat Izquierdo, na dit seizoen einde contract, moet kosten is onduidelijk. Daar zijn nogal tegenstrijdige berichten over. Brighton zou volgens sommige bronnen nog het onderste uit de kan willen halen. Anderzijds zouden de Engelsen ook al blij zijn als ze snel verlost zijn van de peperdure aankoop.

Poll: Gun jij José Izquierdo een transfer naar Antwerp?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Brighton & Hove Albion

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024